Voor wie?

Angst, stress, opgekropte frustraties, chronische pijn, enz. Ze belemmeren heel veel mensen om het leven te leiden dat ze willen leiden. Om hun talenten te gebruiken. Ze blokkeren mensen om gelukkig te worden.

Terwijl jij die blokkade op kunt heffen.

Echt!

Ik kom uit de medische wereld. Heb daar veel geleerd. Heb daar mooie dingen mee mogen maken. Maar ben uiteindelijk ook in gaan zien dat veel ‘problemen’, niet met medicatie zijn op te lossen.

Met hypnotherapie wel?

Ja.

Om één reden: de oorzaak van veel ‘problemen’ ligt in je onderbewustzijn. In je database. En nee, ik ga daar niet in wroeten. Gooi daar niks overhoop. Breng geen leed naar boven dat je niet naar boven wilt brengen.

Het enige wat ik doe, is de oorzaak aanpakken van jouw angst, pijn, frustraties, stress, enz.

Voor wie ik dat doe?

Hypnotherapie kan voor iedereen uitkomst bieden. Man en vrouw. Jong en oud. Op voorwaarde dat je je er open voor stelt. Er komen heel veel diverse mensen in mijn praktijk. Met heel uiteenlopende ‘problemen’. Vrouwen maar ook mannen die bijvoorbeeld vastgelopen zijn in het leven. Omdat ze zich altijd hebben laten leiden door wat een ander van hen vindt. Omdat ze zichzelf altijd te kort hebben gedaan. Omdat de druk om te presteren altijd zo hoog lag. Omdat ze altijd eerst aan anderen dachten, ook al weten ze heel goed dat ze er pas echt voor die ander kunnen zijn als ze er ook voor zichzelf durven te zijn. Vrouwen zoals ik er zelf een van was.

Pubers

‘Ach, waren we zelf nog maar jong!’ Wie heeft dat niet eens verzucht. Die vrijheid. Het zorgeloze. De wereld die nog aan je voeten ligt … Maar als moeder van drie pubers weet ik dat hun leven lang niet altijd zo jaloersmakend mooi is. De druk om te presteren was waarschijnlijk nog nooit zo hoog als in deze tijd. Hoe schrijnend om te zien dat zo veel mooie kinderen/pubers als gevolg van die druk leiden aan faalangst. Ik help hen die angst te overwinnen zodat ze weer gewoon kind/puber kunnen zijn.